Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrocentrály
- Pekné spracovanie
- Pomerne malý
- Všetko potrebne pribalené
O.K.
objednavka na PCRobot.sk: KATASTROFA - produkt zobrazovali v eshope ze maju skladom, o den na to objednavku zrusili a nedodali nic.
Ešte som nevyskušal.Škoda,že nebol pribalený aj olej.
Po zapojení rýchlovarnej kanvice , tak to nezvládla. Samostatne uhlovu brušku áno. Tak neviem, ale kvôli kanvicai som ju nekupoval. Ukáže čas, ale zatiaľ spokojný.
Generátor, ktorý som dostal, je veľmi zlej kvality. Po 3 hodinách prevádzky sa tlmič výfuku odskrutkoval. Po 15 moto hodinách výkon klesol na 300W a pri vyššej záťaži sa generátor vypne. 15 hodín bol čas zábehu motora s maximálnym zaťažením 400 W. Generator KD109!
Velmi uzitocny zalohovy zdroj (UPS) pre zariadenia so spotrebou do 300 W s roznymi funkciami nastavitelnymi dialkovo.
- Ok⁰
- max.spokojnost osvedcil sa na kempovačke spokojné hlavne deti mali kde nabijat mobily
- Ok
Kraft&Dele KD147
Pridané: 2. septembra 2024
(naposledy upravené 2. septembra 2024)
Zakúpený v Pro-Tech shop
Spokojnosť... Tovar došiel rýchlo
- Dobrý pomer cena výkon
Dobrý pomer cena výkon. Momentálne centrálu testujem. Zatiaľ 100 %.
- Super
- Pomerne tichý chod
- V eko režime ide ešte tichšie
Nechce sa jej príliš štartovať. Chytá až po niekoľkých pokusoch a je jedno či je teplý alebo studený motor. Treba takisto pri štarte vyvinúť dosť veľkú silu a švih. Fyzicky slabší jedinec nemá šancu naštartovať ( overené na niekoľkých členoch rodiny).
- Silný stroj za danú cenu
- Vytekal benzín, netesnosť hadičky a ventilu z nádrže
spokojni s tovarom
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »